Om oss

Outdoorlabbet drivs av en liten grupp barndomsvänner som framför allt har en sak gemensamt, vårt stora intresse för allt som har med outdoor och friluftsliv att göra. Vi har alla rört oss i skog och natur sedan barnsben och fullkomligt älskat varenda minut av det. Genom åren har vi samlat på oss rejält med kunskap om det mesta som går att göra utomhus i naturen. Nu vill vi sprida denna kunskap vidare.

Trenden de senaste åren har varit att allt fler människor vill vistas ute i naturen vilket är helt fantastiskt. I samband med detta har utbudet för friluftsutrustning ökat markant och vi har märkt att många tycker att det börjar bli svårt att hitta rätt bland allt som finns att välja på. Det är där Outdoorlabbet kommer in i bilden. Vi vill ge våra läsare all information som de behöver för att kunna göra ett bra och prisvärt val oavsett om det gäller en produkt eller ett resmål. Vårt mål är inte att övertala dig på något sätt utan vi vill hjälpa dig att navigera dig fram på marknaden så att du kan fatta självständiga och informerade beslut.

Om du läser på vår hemsida kommer du få ta del av både produktrecensioner, artiklar och guider där du kommer att få läsa om de bästa produkterna, hjälpsamma tips, resmål och mycket mer.

Våra värderingar

Läsarna i fokus

Vi finns till för våra läsare. Därför är vi oberoende från företag på marknaden för outdoor- och friluftsprodukter vilket gör att vi kan skriva vad vi vill om vilka produkter vi vill. Denna frihet gör att vi kan fokusera helhjärtat på våra läsare och se till att bidra med den bästa möjliga informationen.

Balanserad information

Vi vill förse våra läsare med tillräcklig och korrekt information för att de ska kunna göra ett bra val. Allt ska vara relevant, lagom djupgående och förse läsarna med värde.

Spara tid och pengar

Det finns många produkter på marknaden idag. Det tar lång tid att inhämta information om potentiella inköp och det är kostsamt när det blir fel. Vi vill eliminera detta genom att tillhandahålla all information du behöver på ett och samma ställe och lyfta fram prisvärda alternativ. Då sparas både tid och pengar för våra läsare.

Hur vi tjänar pengar

Vi använder oss av affiliatelänkar på denna hemsida. Det innebär att vi får en liten provision om våra läsare handlar via någon av våra länkar. Produkterna blir inte dyrare för dig utan vår betalning tas av affiliateföretagets produktmarginaler. Med hjälp av detta kan vi hålla igång hemsidan och lägga mer pengar på att producera bra innehåll.